Бонусы при регистрации в 1хбет


27 июля 2018 г. 17:04:01

Бонусът има правила и условия, с които ще ви запознаем в следващите редове. Всеки нов потребител в 1хбет получава този бонус мигновено след първия си депозит. При получаване на бонуса не е нужно да пишете някакъв код или да въвеждате в сайта бонус код. Веднага сле депозит бонусът се кредитира в сметката ви.

Минималната сума за получаване на бонуса е депозит от 1 евро. Добре е обаче да депозирате поевче пар, когато за първи път вкарвате средства в 1хбет, защото не може да избирате кога да получите бонуса. Бонусът в 1xbet трябва да се разиграе три пъти на залозите от тип акумулатор минимум 3 събития в акумулатора при коефициент не по-малък от 1.

Бонус средствата са единствено за залози на спорт. Не може да играете казино или други игри в 1хбет с парите от вашия начален бонус. В този букмейкър може да получите бонус за рожден ден. При регистрация вие въвеждате рождената си дата и на нея очаквайте като подарък от екипа на букмейкъра промо код за безплатен залог.

Ето защо е важно да се регистрирате чрез и-мейл и да посочите дата на раждането си, а не да правите бързи регистрации с 1 клик или с профил от социалните мрежи. Как да вземете бонуса ще разберете чрез специално съобщение на сайта във вашия профил. В 1хБет има и много бонус игри, от които може да полчите бонус точки и след това да спечелите пари.

Сложете мишката на този раздел и от падащото меню ще може да изберете дадена бонус игра. Те предлагат залози за футболни срещи с по над различни пазари. След това ще видите в същата колонка различните първенства и турнири, на които има възможности за залог.

В центъра на екрана пък ще ви излезнат мачовете на живо, които се играят в момента. Освен на залози на футбол, спортният раздел в 1хбет включва залози на тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, бадминтон, бокс, бейзбол и много други спортове.

В този букмейкър ще намерите много разнообразни пазари за всеки един двубой без значение дали противопоставя известни съперници или по-малко познати спортни клубове и състезатели. Така целият ви екран ще се заеме от платформата на живо в 1хбет.

От картинките със спортове в горната част на страницата може да сменят събитията на живо според вида спорт. Тук дори се предлагат залози на игрите Фифа и Counter Strike на живо. Също така за всички спортни събития букмейкърът дава възможност да се заложи на живо.

Кликнете върху желаното от вас събитие и може да видите всички пазари за него и подробни данни. Например за футболен мач на живо вдясно на екрана ще видите 1xZone — тук се представя кой отбор владее топката и как се движи играта. В централната част пък имате статистиката за мача и резултата в момента.

По-долу са всички пазари, които са групирани и може да ги търсите по лесно от менюто с видовете пазари за полувреме, корнери и т. Всеки потребител на 1хБет може от сметката си да гледа събития на живо. В раздела на живо в сайта са обозначени с иконка, която наподобява телевизор, събитията, които може да гледате на живо.

Най-хубавото е, че каналът за предаване на живо в 1хбет дава възможност да гледате срещата на пълен екран. Също така може да регулирате звука, което е много добре. Кроме того вы можете скачать приложение 1xBet. Для игроков, которые ставят на спорт, очень важно найти честную и выгодную для игры букмекерскую контору.

Игроки обращают внимание на репутацию конторы, время ее существования на рынке азартных игр, разнообразие ставок, выгоду коэффициентов, наличие самых различных бонусов. Именно такой, по мнению большинства игроков, должна быть лучшая букмекерская контора онлайн в России.

Букмекерская контора 1xBet полностью соответствует вышеуказанным требованиям, именно поэтому ее можно рекомендовать для ставок на различные спортивные события. БК 1xBet начала свою работу в году, за все это время открыла более шестисот пунктов приема ставок. Наличие наземных ППС является одной из гарантий надежности и стабильности букмекерской конторы.

Также поставить на спорт можно через Интернет, при этом условия и перечень спортивных событий является точно таким же. Выгодными считаются те коэффициенты, которые предусматривают небольшую комиссию в доход букмекерской конторы.

Например, при равных шансах на проход двух футбольных команд выставлены коэффициенты 1,98 и 1, Это действительно выгодный коэффициент, прибыль букмекерской конторы заложена в размере нескольких процентов от общего пула ставок.

Именно такой принцип образования коэффициентов действует в БК 1xBet. Для удобства игроков на сайте букмекерской конторы 1хбет предусмотрено три варианта регистрации. Игрок может выбрать любой из предложенных вариантов. Самый простой и удобный вариант, это регистрация с помощью аккаунта в социальной сети или по телефону.

Благодаря любому из вышеперечисленных способов, регистрация в букмекерской конторе 1хбет займет всего несколько минут. Введя этот код игрок получит доступ в свой личный кабинет, и после пополнения личного счета и получения бонуса, игрок может сделать свою первую ставку.

Регистрация через социальный аккаунт происходит ещё быстрее, чем через телефон.

http://editor-de-fotos.com/sitemap.xml